Päähineitä jälleen lisää:

Aura, parannelma aiemmin tehdystä Lauran Bb-piposta: http://aura83.vuodatus.net/blog/402379<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Meemu:   http://meemu.vuodatus.net/blog/402572

Kaisa, ötökkäpipo kummipojalle: http://kasilla.blogspot.com/2007/01/tkkpipo.html

Kaisa, vauvanmyssyjä 3 versiota: http://kasilla.blogspot.com/2007/01/pipotuksia.html

 Lisää pipoja. Kuviakin lisätty!

Ira, tavispipot 1-2: http://punanetalo.vuodatus.net/blog/402037

Katja, pörröpipo nro 2: http://marjapuuro.vuodatus.net/blog/401999

Typy, Lenkkipipo: http://pirouette.vuodatus.net/blog/402151

Silmukatti: Kookospipo:  http://silmukatti.vuodatus.net/blog/402230

 

Satu U, Calorimetry + suomennos: http://puikkotera.vuodatus.net/blog/400570

Rouva Oranssi, Koivu-pipo: http://insideout.vuodatus.net/blog/401655

 

Tässäpä taas tuoreimmat ilmoitetut päähineet. Ootte te ahkeria, joka päivä napsahtelee ilmoituksia uudenlaisista myssyistä ja muita päänlämmittimistä. Ajankohtainen asia tämä tietysti onkin, pakkaslukemat on aika kirpeitä jopa täällä lounaahkossa.

Päivitän taas listaa päivän aikana.

 

Muistakaa laittaa kommentteihin, jos kuvan saa ottaa tännekin näytille, etenkin jo olette tehneet jonkin hieman "erilaisen" mallin. Ajattelin koota tuonne kuvasivuille joitakin erilaisia malleja vinkiksi ja virikkeeksi.

Jos pipolla on jokin kuvaava nimi(ehdotus), niin laittakaa sekin. Silloin pipomalli on helpompi bongata listalta, jos vaikka joskus myöhemminkin etsiskelee jotain tiettyä mallia. Pelkkä langan nimikin tietysti kertoo jotain pipon tai lakin olemuksesta, joten sekin käy nimeksi. JOs jo aiemmin listattuja pipoja haluatte vielä "nimetä", niin rohkeasti kommentteja. Etsiskelin itsekin eilen joitakin pipomalleja ja nimen perusteella oli paljon kätevämpi muistaa, mistä piposta milloinkin oli kysymys.

Ihan aluksi pipoja ei tullut nimettyä, mutta voin vallan hyvin vielä täydentää nimilistaa, jos teillä on ehdotuksia!

 

Koska kaikki myssykät tulevat myös tänne samalle listalle, sieltä voi halutessaan käydä myöhemminkin bongaamassa jonkin kivan pipomallin ja vaikkapa tekovihjeitä, silmukkamääriä tai muita muistiinpanoja.