Edit2; uusia valmistuneita ja kuviakin lisätty.

Lisäsin joihinkin postauksiin myös merkinnän (k), joka tarkoittaa, että kyseisen lakin kuva löytyy kuvasivuilta. 

 Pipoilijoita on jo mukana 60 kpl. Äkkiseltään vilkaisin eilen tähän mennessä valmistuneita pipoja ja taisi olla jo yli 80! Ei hassumpaa vajaan kahden viikon saldoksi. Vielähän ehtii vaikka kuinka.

 

Reilu viikko on siis tätä puolivirallista pipoilua jäljellä. Osallistujien kesken arvotaan lopuksi yksi meikäläisen lahjoittama palkinto. Jos joku muu haluaa myöskin lahjoittaa jonkin arvottavan tai vaikka ideointipalkinnon, niin sellainen sopii vallan mainiosti.

 

Huom! Jos olen unohtanut listalta jonkun nimen tai valmistuneen pipon ja mitä tahansa muuta, kommentoikaa rohkeasti! Meikäläisen kirjanpito ei ole ollenkaan pomminvarma, joten nöyrästi otan vastaan huomautuksia unohtuneista päähineistä. Tahallani en ole ketään diskannut, mutta vahinkoja saattaa tulla, kun useampia kuvia kerrallaan siirtelen.

 

Nyt olisi kiva saada vielä lisää kuvia etenkin niiltä pipoilijoilta, joiden kuvia ei vielä ole näkyvillä. Mainitkaa siis rohkeasti kuvalupa, niin uskallan taas käydä poimimassa pipokuvia blogeistanne!

Perjantain pipoja:

 

Mari, Jenga-pipo: http://www.marikoo.vuodatus.net/blog/407081<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Villanne, Myssykkä (k): http://www.villanne.vuodatus.net/blog/407083

Sannero, Kimallepipo (k):  http://sannero.vuodatus.net/blog/402927

Pilvi, Palmikkopipo (k): http://neuleitaja.vuodatus.net/blog/407816

Meemu, Miehen uusiksi neulottu Isoveliribbi (k): http://meemu.vuodatus.net/blog/407434

Mukavaa pian alkavaa viikonloppua  kaikille, pipoilemisiin!!