Näin siis epävirallinen viimeinen Pipoiluviikko on alkanut.

Toki pipoja saa tehdä edelleenkin. Mikäs sen hauskempaa, jos pipoilu on päässyt hyvään vauhtiin. Uusia ideoita on itsellekin tullut muiden toteutuksia ihastellessa. Monta pipomallia on vielä kokeilematta ja talvea mukavasti ilmassa.

Tänne pipoblogiin päivitykset kuitenkin harvenevat ensi viikonlopun jälkeen. Helmikuussa käynnistyvät ainakin Lankahamsterit ja Project Spectrum sekä ties mitä muita tempauksia. Satunnaisesti voin silti edelleen pipojakin tänne lisäillä, riippuen vähän tilanteesta.

Mutta tämä viikko siis vielä pipoillaan, ja paljon pipoillaankin, eiks vaan!

 

Kuvista tuli vielä yksi asia mieleen. Niin ihania ja suloisia kuin lasten kuvat ovatkin, haluaisin kuitenkin olla mieluummin varovainen niiden julkistamisessa. Muutama ihastuttava tenava on tuonne kuviin päässytkin, mutta tästä lähtien toivoisin, että lasten pipojen ja myssyjen kuvissa ei lasten kasvoja näkyisi.

Voi olla, että poistan vielä kasvokuvaiset pipot tuolta jo julkaistuistakin. Jos teillä on lasten myssyistä sellaisia versioita olemassa, joista kasvot eivät näy, niin voisi vaikka vaihtaa uuden kuvan.

Ehkä olen vähän ylivarovainen tämän asian suhteen, mutta silti näin. Omissa blogeissa toki jokainen saa julkaista mitä kuvia haluaa. Toisten lasten kuvien julkaiseminen, vaikka luvallakin,  tuntuu minusta sittenkin hieman arveluttavalta.

 

Ja nyt niitä tämänpäiväisiä pipotuksia:

Terhi, Costeau-pipo: http://omatekele.vuodatus.net/blog/411445<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

SatuA, pikkuprinsessojen Jengapipot: http://juliaerin.vuodatus.net/blog/411203

Päivi, Miehen tupsupipo: http://www.muffari.vuodatus.net/blog/411351

SeijaP, virkattu pipo:  http://seijap.vuodatus.net/blog/411636

 

lisäystä:

 

Vaapukka, Teddy Galaxy-pipo: http://www.vaa65pukka.vuodatus.net/blog/411918

Vaapukka, Isovelipipo + asusteet:  http://www.vaa65pukka.vuodatus.net/blog/402363

Jonskulainen, Lettipipo Ainosta

 

 

+ Hilpi, Virkattu pipo Garnstudion Eskimosta: http://hilpi.vuodatus.net/blog/412321

Edit vielä.

Toivottavasti kukaan ei nyt loukkaannu tästä yksipuolisesta kuvien rajoittamisesta. Tarkoitus ei tosiaankaan ole ketään loukata. Jos näille sivuille pääsisi vain vaikkapa salasanan kautta tai jos kaikki pipoilijat lisäisivät itse omat kuvansa, asia olisi ehkä eri. Mutta koska olen tavallaan näiden kuvien julkaisija, haluan nyt toimia näin.

Ilomielin silti siirtelen edelleen kuvia, myös lasten lakeista!