Minäpäs tiedän, kuka voitti pipoviikkojen arvonnan!

Kuopus nosti juuri erään numeron kulhosta ja se on tietysti voittonumero. Vaan kerrotaanpas ensin tuoreimmat ilmoitetut pipot:

Krista. Pipoja:
Keskoslakkeja ja muutama muu.
 
 
Kaikkien pipoiluun mukaan ilmoittautuneiden kesken arvoin siis yhden palkinnon. Mukavaa olisi ollut tietysti palkita vaikka miten monta, vähän eri sarjoista jne, mutta valitettavasti postikulut on niin suuret, että se rajoittaa postitteluhaluja :(.
 
Yksi palkinto siis lähtee ja voittaja on numero 27: SatuA, Onneks olkoon!!
 
Laittaisitko osoitetietosi mulle sähköpostiin (helminalle_4 ät hotmailpistecom) ja kerro samalla lempivärisi. Viikon sisällä uskoisin palkinnon lähtevän liikkeelle, jos ei mitään ihmeempiä tapahdu.
 
Näin sitä sitten pipoiltiin. Aika monta kymmentä pipotusta syntyi, niin kuin pitikin. Tosin en ihan näin monen kuvitellut innostuvan mukaan enkä missään tapauksessa voinut kuvitella niin suurta pipomäärää syntyväksi. Parasta näissä tempauksissa on ehkä se, että löytyy uusia mukavia blogeja ja bloggaajia, niin nytkin :).
 
Koko lista löytyy muuten täältä (toivottavasti ei kovin montaa ole tipahtanut listalta pois!) ja edellisessä postauksessa + tuolla sivupalkissa on linkit kuvasivuille.
 
Nyt on hyvä jatkaa talvea päät lämpiminä, joten kerran viel: KIITOS!